11.1.10

Abah dah pergi...

SMS antara aku dan adik bongsuku(ACU) pada petang 5/10/2010
Acu @ 1.06pm - Abah jd semput bile kncing..
(Aku tak balas mesej ini cuma berdoa mg abah baik2 saja)
Acu @ 4.46pm -Abah meracau2 skit dada ni..
(Aku balas - Meracau mcm mana? doc dtg x? @ 4.48pm)
Acu @ 4.51pm - Dktr ad tgh tgk ni..tk0t la..
(Aku balas - Istighfar byk2 la acu.mgkin abah sakit sgt kot.apa2 cepat2 bgtau ok. @ 4.58pm)
*Aku called acu, acu kata heart beat abah dah berenti, doc tgh bagi CPR, kalau dalam 30 minit takde tindakbalas, doktor akan announce pemergian abah*
Acu @ 5.20pm - Dktr sruh dtg scpt mngkin..
(Aku balas - Dah bgtau k.siah?anjam otw @ 5.20pm)
Acu @ 5.21pm - Dh..
(Aku tak balas mesej ini - dah bersedia untuk balik)
Acu @ 5.27pm - 6t trus je naek ke wad 5D, tngkt 5..abah dh xde :-(..
Innalillahiwainnailaihiroji'un...

2 comments:

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

Al-Fatihah dari kami sekeluarga..

RBI said...

Thanks dear...