1.11.10

Plan P The Series ~ Part 2

Ini draft status kat fb yang saya fikir nak post. Hahahah gile kata kakak saya.

Kalau mengandung:

i) Dia tak bayar sewa, makan minum free, layanan 1st class, supply supplement itu ini, nanti mesti susahkan I, tapi dengan rela hati I bagi dia sewa 9 bulan 10 hari.

ii) Cuti solat 7 hari sebulan dah tak valid.

iii) Kepada Papa : Selamat melayan wanita penuh emosi selama +-setahun bermula sekarang.

iv) Kepada Maryam : Berhenti babu, baby marah.

v) I kencing kat stick, walaupun kedengaran negatif, stick tu beri keputusan positif


Kalau tak mengandung:

i) I niat nak potong rambut kalau I pregnant lagi, malam tadi I pergi potong rambut tapi bukan sebab I mengandung tapi sebab I frust I tak mengandung!

ii) Tadi pergi guardian ingat nak beli pregnancy test, tapi ntah camne terbeli sanitary pads. Damn!

iii) Dah 2 kali gagal amik test. 2-2 tanda tolak. Benci!


So anda suka yang mana?

4 comments:

~ZuE~ said...

suke yg first? haha

R-B-I said...

first yg mengandung ke first yang tak mengandung? hehehehehe

~Am said...

err....cik puan, mana awak sorok kawan saya si ujie tu?

R-B-I said...

cik amal...
ini sayalah ni...
awak nak citer lucu ye?
sies sgt eh citer ni?