28.12.09

Kisah pagi ini...

Hari ni hubby antar pergi kerja.
Sebabnya dia nak antar kete pergi service.
Tengah berenti kat traffic lite tetiba beliau berkata :
"Roziah pakailah lipstik sikit"
Aku automatik tengok cermin atas kepala.
Then aku pandang dia.
Gila apa, hatiku berkata.
Aku pakai lipstik g keje?
Ish, ish, ish...
Demam agaknya suami aku pagi ni.
"Apsal lak tetiba neh?"
"Yelah saya kat store suh crew saya pakai lipstik, awak pun tak pakai"
Cess itu aje?
Haih sejak naik sikit pangkat ni, terbawa2 mengarah sampai ke rumah.
Tu je pasal nak suh aku pakai lipstik?
Memang la gedik.
Lalu aku berkata pula.
"Kalau camtu belilah saya set Elizabeth Arden macam kat sogo semalam"
Haih tau lak tu jeling aku.
Hahahahahaha, nanti beli ek...
Neway congrates sebab dah dipromote naik jawatannya Papa!
Sorry dah sebulan baru mama ucap tahniah!
Papa pun tahu banyak perkara yang berlaku.
Dalam kita sedih2, Alhamdulillah papa dapat berita baik.
Luv u ok.
Oh set make-up mama jangan lupa ye....hahahaha...

2 comments:

~ZuE~ said...

lipstick chanel laa..best..hehe..btw, hrp family ko cpt sembuh..take care :)

RBI said...

oh thank u mummy to be...hakhak lipstick chanel?takde maknenya zue, kang bli memahal pakai setahun sekali di hari raya jek. aku nak bli cap ayam jek, tenyeh kat bibir kasi amad tengok, biar pueh hati dia.hahahahaha