13.4.09

Senarai Impian Harijadi...

Benci la aku dah siap tulih dah tadi...tetiba nak publish menatang ni gilebabi lak,ilang semua,tinggal tajuk jek. Tapi aku tetap berusaha gigig untuk menulis semula. Ha ateh takyah la cuba2 tak nak baca...post ni memang dituju tuk awak...hikhik jangan cuba tutup mata nanti buta nanti...jadi inilah impian saya sempena harijadi saya yang akan datang ini...oh i luv April!!!

a) Jam Tangan - Amad tak nak bagi sebab jam Guess dia bagi masa graduate dulu tak baiki2 lagi. saje try n error,manalah tau awak nak kasi...hikhik...yang bertajuk hebat tau

b) Wallet/Purse - hikhik kalau yang tulih sembilan barat kat luar lagi la saya suka, tapi tajuk lain pun takpe, janji ori k...tapi ingat size sederhana tak nak yang besar buku skolah.

c) Spec mata pun ok Ateh...tapi jenama hebat k...hikhik..designer sunglasses lagi ok...

d) alah yelah2...kalau dekut ateh blanja la anjam tudung kat jalan tar tu 3-4 helai...tudung selendang tu tau..alah nak blanja la tu

e) klah...klah buat la pilihan...janji bagi la dengan ikhlas dan penuh kasih sayang...

K ateh buatlah pilihan tepat n jangan dekut2...renung2kan dan selamat beramal...

Salam penuh harapan dari adikmu...hikhik..

4 comments:

aTeh MaryaM said...

terase ngeri ketika membace catatan ini,, aduh nevesnye,,, ubah ah tajuk,, wishlist untuk dipenuhi ateh,, hahaha tapi kaka gelak goleks aja,, akakakakaka... owh,,, bila april dah ke,,, oh,, terjump bln 5 dah nih

Sleeping said...

apsal pendek sangat list ko ni uji... panjang kan lah lagi.. bior berpinar mata ateh bila baca... kacaukan jiwa dia lagi... tapi, ntah ntah dia dah beli masa kat jcard day AU2 tu... hahahaha!!!!!

larranisa said...

hahahahah... abis senget le ateh tu... hahahah. semoga wish mu tercapai aminn

Mama Maryam said...

kikiki kalau jumpa bulan 5 jangan lak nyesal, kan ke ada bday papa yam lak...hehehehe...ala niss ateh senget skit jek,bukan tuk sape2,tuk adik dia dunia akhirat ni gak...heheheh