3.3.09

Tertonggeng plak...

Maryam ni baru dapat merangkak. Tapi dia merangkak kejap2 pastu sibuk nak berdiri pulak. Dah tak boleh tinggal sorang2 sebab takut dia berdiri n tersembam sorang2. Nenek kata selalu jek dia tertumuih jatuh kat umah nenek. Aduh la, kalau ngan mama memang mama tak lepas pandang la sebab takut yam jatuh kepala jatuh dulu kan. So tengok la kelasakan Yam nak berdiri kat sofa, baru nak senyum kat mama dah tertonggeng plak. Tapi anda semua jangan nebes ye yam ok jek, yam tak nangis pun. Hehehe, mama jek sound over, pelakon tambahan betul la mama ni...

video

4 comments:

ummi mien said...

wah...yam sangat aktif. ujie, muka yam dah lain sangat2 kan compare ngan masa baru lahir. bulat mukanya.

bonda chem said...

itulah berkat susu mama ujie...

zue said...

hahaha..kelakar! br jek nk senyum bangga dah terbalik..haha..cumilsss

Mama Maryam said...

Kikiki yam memang sangat aktif.Ye mukanya bulat seperti papanya itu. Moga yam cepat berjalan...